Reviews

Gezondheid in onderhoud

Ervaring van Mare met Giosport

Lorenzo is een inspirerende personal trainer. Door zijn eigen ervaring en sport instelling, is het leuk en makkelijk om te volgen. Top optie voor mensen die snel sprongen willen maken in het fitter worden.

Lees verder
bryan ervaring bij lorenzo gio personal trainer rotterdam alexander

Ervaring van Bryan met Giosport

Mijn naam is Bryan, 17 jaar oud en ik ben op 15 jarige leeftijd begonnen met sporten bij Lorenzo. Wat ik bijzonder vond was zijn manier van op mij inpraten. Ik wilde breed en gespierd worden zoals iedere jongen op mijn leeftijd dat wilt.

Lees verder
Ervarings afbeelding bij lorenzo gio personal trainer rotterdam alexander

Ervaring van Agnes met Giosport

Of je nou een doorgewinterde bootcamp deelnemer bent, probeert terug te komen na een blessure of een paar pondjes wilt afvallen: iedereen heeft na afloop van de les het gevoel dat hij/zij keihard heeft gewerkt.
Docent met veel ervaring, die goed kijkt naar wat de persoon in kwestie nodig heeft en overal op kan aanpassen en inspelen. Iedereen wordt uitgedaagd en goed begeleid. Goede sfeer en daardoor een trouwe en gezellige groep sporters in de les.

Lees verder
alex tineke ervaring header bij lorenzo gio personal trainer rotterdam alexander

Ervaringen van Alex en Tineke

In augustus 2017 zijn wij mijn man en ik begonnen met sporten in de sportschool. Ik zelf had een doel waar ik naar toe wou werken, ik moest nog 12 kilo afvallen om in het ivf traject te moeten starten. Mijn BMI was daar helaas te hoog voor.

Lees verder