Review

Ervaring van Agnes met Giosport

Of je nou een doorgewinterde bootcamp deelnemer bent, probeert terug te komen na een blessure of een paar pondjes wilt afvallen: iedereen heeft na afloop van de les het gevoel dat hij/zij keihard heeft gewerkt. Docent met veel ervaring, die goed kijkt naar wat de persoon in kwestie nodig heeft en overal op kan aanpassen en inspelen. Iedereen wordt uitgedaagd en goed begeleid. Goede sfeer en daardoor een trouwe en gezellige groep sporters in de les.

De lessen van Lorenzo zijn uniek

Ik doe mee met de Small Group Trainingen. Elke week doen we een circuit, maar doordat er steeds een andere opstelling is of een andere opbouw in tijd en energie, is geen enkele les hetzelfde.

De lessen zijn ook uniek doordat Lorenzo de mogelijkheid geeft om elke oefening aan te passen aan je eigen niveau en mogelijkheden. Wie door een blessure niet elke oefening kan meedoen, hoeft niet aan de kant te zitten. Met een simpele aanpassing wordt een alternatief gegeven en kun je verder.

Lorenzo geeft goede aanwijzingen en adviezen, is heel positief, heeft oog voor elke individuele deelnemer en stimuleert je om tot het uiterste te gaan. Op die manier haalt ieder tijdens de les op zijn eigen niveau het beste uit zichzelf.

Ervarings afbeelding bij lorenzo gio personal trainer rotterdam alexander