Review

Ervaring van Mare met Giosport

Lorenzo is een inspirerende personal trainer. Door zijn eigen ervaring en sport instelling, is het leuk en makkelijk om te volgen. Top optie voor mensen die snel sprongen willen maken in het fitter worden.

EEN ECHTE AANRADER!

Ik sport nu zo ongeveer 1,5 jaar bij Lorenzo. Hij heeft mij altijd gemotiveerd om door te gaan mijn doelen te bereiken: Sterker worden/fitter worden.

Dit deed hij als ik bij hem was maar ook via online communicatie als: Een berichtje sturen over hoe hij het vond gaan als we weer eens een training hadden gehad. Om bij Lorenzo trainingen te volgen is een echte aanrader! Hij weet als personal trainer/groepstrainer iedereen gemotiveerd te houden. Dit doet hij door je continu opnieuw uit te dagen met oefeningen afgestemd op ieder zijn niveau. Daarnaast toont hij interesse en maakt praatjes met je die motiverend werken en waar zijn kennis gedeeld wordt als onderbouwing.

Ik ben consequent komen/blijven trainen met behulp van Lorenzo. Sporten is nog leuker en motiverender met een coach erbij in plaats van in je eentje op de apparaten te zitten in de fitness. Lorenzo kan onderbouwen waarom hij juist die ene oefening kiest en waarom hij juist een intensieve, zware, rustig opbouwende training geeft. Je merkt aan de antwoorden die hij geeft dat hij thuis is in de theorieën die komen kijken bij: Sterker/fitter worden, afvallen, conditie verbeteren, uithoudingsvermogen en eigenlijk alles op sportgebied. Ik ben er van overtuigd dat ook jij je doel kan behalen door je te laten trainen door Lorenzo!

EEN ECHTE AANRADER!

Header (2)