Review

Ervaringen van Alex en Tineke

In augustus 2017 zijn wij mijn man en ik begonnen met sporten in de sportschool. Ik zelf had een doel waar ik naar toe wou werken, ik moest nog 12 kilo afvallen om in het ivf traject te moeten starten. Mijn BMI was daar helaas te hoog voor.

Mijn man ging mee voor de gezelligheid en ook om af te vallen een echt doel van zoveel wil ik afvallen had hij niet. Het ging heel langzaam allemaal en op een gegeven moment kwamen we in gesprek met Lorenzo. Naar een tijdje erover nagedacht te hebben, zijn wij begin december begonnen met een proefles. Dit vonden wij heel fijn en leuk maar vooral uitdagend. Na de training thuis er nog nagepraat en het besluit genomen om een pakket lessen bij Lorenzo te gaan volgen. In de tweede week van december zijn wij gestart met 1 maal in de week een intensieve les met Lorenzo en daarnaast ook onze eigen sessie die wij al deden in de sportschool erbij.

Wat wij het fijnst vonden dat we tips kregen over de voeding. Ik zelf had al heel veel tips gekregen omdat ik mee heb gedaan in een lifestyle programma van het ziekenhuis. Daar zagen ze ook vooruitgang en als stok achter de deur en om door te zetten werd er voor 23 februari een afspraak gepland bij de gynaecoloog. Deze afspraak kon alleen doorgang vinden als ik het gewicht gehaald zou hebben waarbij het traject ook echt kon gaan starten. Met de hulp van Lorenzo heb ik dit gewicht gehaald in de tweede week van februari. Mijn man is in het traject wat we met Lorenzo hebben gevolgd behoorlijk wat kilo’s lichter uit de strijd gekomen.

Wij zijn hierdoor een stuk gezonder en fitter geworden.

Wat er zo fijn is aan Lorenzo als trainer is dat als je een doel hebt hij ook echt mee leeft om je doelen te halen. Daarnaast zijn de trainingen altijd uitdagend en fijn omdat hij bij jou altijd de grens weet te vinden, maar hier nooit over heen zal gaan. Hij houd je tijdens de training echt in de gaten en als hij ziet dat er iets niet gaat stopt hij de training.

Dus heb je een doel neem Lorenzo als trainer zet je goed in en dan zullen je doelen worden behaald.

Alex en Tineke Duizer.

alex tineke ervaring header bij lorenzo gio personal trainer rotterdam alexander