Review

Ervaring van Kim met Giosport

Ik ben eind november gestart bij Gio sport met de reden dat ik al 3 jaar problemen met mijn knie heb.
Ziekenhuizen geweest,MRI gehad,echo gehad,foto’s laten maken, maar dit heeft allemaal niet geholpen omdat men niet wist wat het was.
Uiteindelijk een fysio gevonden die wel wist wat het was maar naar mijn gevoel had ik niet de goede oefeningen die het kon versterken of de klacht kon verminderen.
Ik ben bij Lorenzo gaan sporten met het doel om mijn knie sterker te maken en uiteindelijk pijn vrij te zijn.
Ik heb nu 20 sessies gehad en weer begonnen met de volgende 20 sessies en ben uiterst tevreden met het resultaat. Ik kon eerst niet normaal de trap op of af lopen of lunges doen en dat kan ik nu zelfs met koude spieren!
Ik ben onwijs enthousiast over Gio sport. Ik had nooit verwacht dat ik zo snel al zoveel progressie zou hebben.
Als warming up doe ik nu 5 minuten traplopen zonder pijn, dit had ik niet durven dromen!!
Elke week ga ik met veel enthousiasme sporten en ben hierdoor ook lichamelijk maar ook mentaal sterker geworden. Ik had weinig vertrouwen in mijn lichaam en dan vooral in mijn knie, maar dat vertrouwen is bijna zo goed als terug en daar wil ik Lorenzo onwijs voor bedanken! Lorenzo is een uitstekende Personal trainer met onwijs veel enthousiasme en veel liefde voor ze werk. Hij wil het allerbeste voor iedereen die hij traint en houd rekening met de blessures en weet keer op keer ze schema daar zo goed mogelijk op aan te passen en mij te verrassen met bijna elke week andere oefeningen om mezelf sterker te maken.
Ik zou Gio sport iedereen aan raken!
Zoals Lorenzo zegt ALLES IS WINST💪🏻 Www.giosport.nl
Lorenzo@giosport.nl
0646592772

WhatsApp Image 2021-04-15 at 10.26.21