Trainingen

Gezondheid in onderhoud

Trainingen

Mijn naam is Lorenzo, een ervaren Sportinstructeur in het geven van 1 op 1 Begeleiding, Small Group-, Hardloop-, Calisthenics- en Bootcamp Trainingen. Ervaren met Online Coaching en het voorschrijven van juiste voedingstips voor een gezonde, evenwichtige levensstijl.

Inmiddels ben ik 8 jaar lang werkzaam in de sport en fitnessbranche en heb ik de nodige werkervaring opgedaan. Dit ging gepaard met het behalen van diverse Certificaten.

Personal training

Bij Giosport krijg je Personal Training die exact afgestemd is op jouw doelstelling, rekening houdende met eventuele klachten of blessures.

Door met een Personal Trainer aan de slag te gaan haal je het maximale uit jouw training. Ieder mens is in staat om meer te presteren tijdens een sportieve activiteit als diegene aangemoedigd of gemotiveerd wordt om door te gaan. Net dat ene stapje harder, net die ene oefening extra

Optimale resultaten op gebied van calorieën verbranden, kracht opbouwen of het verbeteren van de conditie kunnen succesvol worden behaald door middel van de juiste kennis en trainingsmethodes toepassen.

Wat biedt Personal Training bij Giosport:

  • Personal training of small group training afgestemd op jouw mentale/fysieke doel
  • Een hoop nieuwe oefeningen en inspiratie  om in jouw eigen trainingen te verwerken
  • Handige tips op jouw huidige eetpatroon en dus meer bewustwording van de juist voeding voor jouw lichaam
  • Meer motivatie om het sporten en het werken aan jouw persoonlijke doel vol te houden (een stok achter de deur)
  • Contact met mij voor vragen
  • Vetpercentage, vetmassa vetwaarde en metabolisch leeftijd meting gedurende de sessies om de vooruitgang die geboekt wordt te kunnen meten!

Small Group Training

In de Small Group Training is het mogelijk om tegen een lager tarief per persoon Personal Training te volgen. Dit vind plaats in een groep van maximaal 6 personen, met bekenden maar ook met onbekenden.

Lijkt het je fijner om met een andere deelnemer samen te sporten? of met meerdere deelnemers samen? dan is een Small Group Training echt een aanrader!

Daarnaast is het ook mogelijk om een duo training te volgen voor 2 personen als je graag samen met een bekende traint. Dit is dan in een besloten groep.

Locaties

Sportschool

De Trainingslocatie is Bramanteplein 4, in Rotterdam. Hier beschik ik over een ruime gevarieerde sportruimte binnen Optisport Health Club waar de mogelijkheden eindeloos zijn. Je bent hier van harte welkom zonder lid te hoeven zijn van de Health Club.

Buiten

Naast het trainen in mijn eigen ruimte binnen Optisport kan er gevarieerd worden met lekker buiten in de frisse lucht trainen. Het Prinsenpark nabij Optisport gelegen biedt veel mogelijkheden om gevarieerd bezig te zijn.

Op Locatie

Train je liever zonder mensen om je heen of heb je geen oppas? Dan biedt ik de mogelijkheid om bij jou thuis te komen. Tussen je werkzaamheden door of als je weinig tijd hebt, wordt het toch mogelijk lekker aan de slag te blijven met jouw fitheid.

Bootcamp

Tijdens de Bootcamp wordt er in de buitenlucht gesport. De oefeningen worden voornamelijk uitgevoerd met het eigen lichaamsgewicht als weerstand. Tijdens de Bootcamp wordt het gehele lichaam getraind. Dit houdt in dat alle spiergroepen aan bod komen. Daarnaast wordt er gewerkt aan conditie en het verbranden van calorieën. Hierdoor krijg je een beter uithoudingsvermogen, kun je in het dagelijks leven lichamelijke activiteiten beter volhouden en stimuleer je het aanspreken van de vetopslag om energie te leveren.

Bang dat deze training erg zwaar zal zijn? Twijfel niet. Differentiëren is mijn specialiteit en ik zal ten allen tijden iedereen op eigen niveau laten trainen. 

 

Bedrijfsfitness / Bootcamp

Wil je dat de collega’s werken aan teambuilding, een lager ziekteverzuim en betere werkprestaties? Bedrijfsfitness van Giosport biedt vele voordelen voor het team. Door gezamenlijk te sporten leert het team beter samenwerken. Ook leren ze elkaar beter kennen.

Voldoende bewegen heeft zowel Fysiek als Mentaal positieve effecten op het lichaam. De weerstand wordt beter, je krijgt meer uithoudingsvermogen, een hogere calorieverbranding in rust, en een verbeterde stofwisseling. Zo zorgen al deze processen ervoor dat het lichaam energieker is. Hiermee verlaag je de hoeveelheid ziekteverzuim en verhoog je de werkprestaties.

Ik zal zorgen dat de trainingen die bij jou in het bedrijf gegeven worden aangenaam bevallen en dat de collega’s er gedurende hun werkdag naar uitkijken om na de dienst een sportieve activiteit te doen met elkaar!

Altijd Positief

Heb je de oplossing om jouw doel te bereiken nog niet gevonden? Ik help je stap voor stap naar je einddoel. Niets is onmogelijk, blijf ALTIJD POSITIEF.

Afvallen

Blijft het lastig om op een gewicht te komen waar je tevreden mee bent of gaan de laatste kilo’s er niet af? Ik zal je helpen met het behalen van jouw doel totdat het gelukt is. een stok achter de deur!

Alles Is Winst

Bij Giosport train je op jouw niveau, op een intensiteit die bij jou past! Voel je je uitgedaagd en is het soms zwaar? Daar doen we het voor. Alles wat we doen komt jouw resultaat ten goede. we gaan er samen voor!