Over Giosport

Gezondheid in onderhoud

Welkom bij Giosport

Mijn naam is Lorenzo, een ervaren Sportinstructeur in het geven van 1 op 1 Begeleiding, Small Group-, Hardloop-, Calisthenics- en Bootcamp Trainingen. Ervaren met Online Coaching en het voorschrijven van juiste voedingstips voor een gezonde, evenwichtige levensstijl.

Inmiddels ben ik 8 jaar lang werkzaam in de sport en fitnessbranche en heb ik de nodige werkervaring opgedaan. Dit ging gepaard met het behalen van diverse Certificaten.

Werkervaring

4 Jaar Eigenaar Giosport

8 jaar Fitnessinstructeur

8 jaar Bootcamp/Groepslesinstructeur

Opleidingen & Certificaten

MBO 4 Sport en Bewegen

Fitvak A Fitnesstrainer

Loopscholing

Voldoening

Als ik iemand kan helpen door een gezonde aanpassing te maken in zijn of haar leven dan haal ik daar echt mijn voldoening uit. Mijn motivatie: Alles is mogelijk zolang je er positief in staat.

Voeding

Naast het coachen op gebied van Fysieke Activiteiten is de brandstof die daarbij genuttigd wordt ook enorm belangrijk. Al 8 jaar hou ik mij bezig met het verdiepen, variëren en uitproberen met zeer uiteenlopende leefstijlmethodes.

VAN JONGS AF AAN HOUD IK ME BEZIG MET SPORT

Sinds mijn 18e levensjaar is naast het zelf 6 dagen in de week bezig zijn met sport, mijn hobby ook mijn werk geworden. Als fitness coach deed ik mijn ervaring op bij verschillende bedrijven met verschillende visies. Zelf heeft het krachttrainen met eigen lichaamsgewicht als weerstand en het hardlopen mij altijd heel erg aangesproken. Dit zijn dan ook twee manieren van bewegen die enorm laagdrempelig zijn om uit te voeren. Niet alleen voor mij maar ook voor jou!

Naast het aanbieden van Sport ben ik heel mijn leven al met Sport bezig geweest. Het begon met 2 jaar atletiek gevolgd door 4 jaar basketbal en 2 jaar freerunnen. Daarna heb ik de omslag gemaakt naar hardlopen en Calisthenics (Krachttraining met het eigen lichaamsgewicht als weerstand) en ook het lopen van 3 marathons van Rotterdam, fitnesstrainingen en obstacle runs (o.a. Strongmanrun 21K en Strong Viking).

 

Bereik je doelen

Trainen bij Giosport betekent doelen stellen, hard werken en je doelstellingen halen!

wie-ben-ik

Kan niet, bestaat niet!

Door mijn ruime ervaring met coachen weet ik het maximale uit jou te halen! Samen werken we aan jouw doelen.

Bootcamp-min

Ik begeleid mensen

  • In Fitness met motiveren om in beweging te komen of meer uit de training te halen.
  • Buiten in groepsverband of 1 op 1.
  • Met voeding zodat men de juiste verhouding voedingsstoffen binnenkrijgt waardoor men zich prettiger voelt, beter presteert en meer energie heeft zonder vervelende middagdipjes.

Door mijn sport- en leservaring ben ik in staat motivatie, kennis en succes op een ander over te brengen. Ik heb veel geduld en energie. We zullen er dus alles aan doen om het gestelde doel te bereiken. Zo heb jij jouw stok achter de deur!

Waarom Giosport

Altijd Positief

Heb je de oplossing om jouw doel te bereiken nog niet gevonden? Ik help je stap voor stap naar je einddoel. Niets is onmogelijk, blijf ALTIJD POSITIEF.

Afvallen

Blijft het lastig om op een gewicht te komen waar je tevreden mee bent of gaan de laatste kilo’s er niet af? Ik zal je helpen met het behalen van jouw doel totdat het gelukt is. een stok achter de deur!

Alles Is Winst

Bij Giosport train je op jouw niveau, op een intensiteit die bij jou past! Voel je je uitgedaagd en is het soms zwaar? Daar doen we het voor. Alles wat we doen komt jouw resultaat ten goede. we gaan er samen voor!

Calisthenics

Ik laat je ervaren wat het eigen lichaam allemaal kan doen door deze als weerstand te gebruiken in jouw training. Gegarandeerd betere spierontwikkeling, hogere calorieverbranding in rust, spierconditionele toename en mentaal en fysiek stukken sterker worden.

Gezondheid In Onderhoud

Zit je niet lekker in je vel? Heb je last van middagdipjes of weinig energie? Wil je gezonder leven? Het gaat om een aanpassing van levensstijl wat stap voor stap dient te gebeuren. Door deze stappen te zetten is jouw GEZONDHEID IN ONDERHOUD!

Kcal Verbranding in Rust

Door de juiste trainingsmethodes toe te passen treedt er supercompensatie toe in het lichaam. Dit zal zorgen voor een hogere verbranding gedurende de dag, zelfs tijdens een dag waarin je niet sport.