Review

Ervaring van Bryan met Giosport

Mijn naam is Bryan, 17 jaar oud en ik ben op 15 jarige leeftijd begonnen met sporten bij Lorenzo. Wat ik bijzonder vond was zijn manier van op mij inpraten. Ik wilde breed en gespierd worden zoals iedere jongen op mijn leeftijd dat wilt.

Hij gaf mij tips en vertelde mij welke training ik moest toepassen. Ik kan zeggen dat ik het lichaam en de kracht wat ik wilde bereiken ook daadwerkelijk bereikt heb.

Ik begon als een wat magere persoon met krachttraining en was niet sterk. Ik vond het soms saai maar had Lorenzo als aanspreekpunt en ik kon op hem bouwen als hij aanwezig was. Hij gaf mij het raad om naast mijn fitnesstrainingen ook krachttraining met het eigen lichaamsgewicht als weerstand te doen (Calisthenics). Lorenzo leerde mij de oefeningen en legde mij uit waarom het heel goed is om herhalingsgericht krachttraining te doen. Dit vooral omdat de calorieverbranding een boost krijgt en de spierconditie drastisch snel omhoog gaat, maar ook dat de spiermassa hierdoor zal toenemen! Deze theoretische verhalen motiveerde mij en het motiveerde mij nog veel meer toen ik lichamelijk resultaten begon te merken. Sinds de omslag naar het trainen met het eigen lichaamsgewicht ben ik zo’n 8 kilo in spieren aangekomen met een laag vetpercentage.

Ik ben mentaal een ander persoon geworden door naar Lorenzo te luisteren en zijn trainingsadviezen op te volgen. Ik heb het uiteindelijk wel allemaal zelf gedaan maar, om een persoon te hebben waar je je vraag kwijt kan, informatie aan kan vragen of die je continu motiveert is echt geweldig! Ik zou Lorenzo als trainer aanraden omdat je garantie hebt dat je resultaten zult gaan behalen, niet alleen fysiek maar ook mentaal!

bryan ervaring bij lorenzo gio personal trainer rotterdam alexander