Wie ben ik

WIE IS GIOSPORT

Een ervaren Sportinstructeur in het geven van 1 op 1 begeleiding, small group-, hardloop-, calisthenics- en bootcamp Trainingen. Ervaren met online coaching en het voorschrijven van juiste voedingstips voor een gezonde, evenwichtige levensstijl.

Op mijn 18e jaar ben ik begonnen met het werken in de sport en vervolgens de opleiding “Sport en Bewegen” gaan volgen in Rotterdam. Ik heb mijn diploma’s behaald en in de praktijk veel leservaring opgedaan.

Naast het aanbieden van Sport ben ik heel mijn leven al met Sport bezig geweest. Het begon met 2 jaar atletiek gevolgd door 4 jaar basketbal en 2 jaar freerunnen. Daarna heb ik de omslag gemaakt naar hardlopen en Calisthenics (Krachttraining met het eigen lichaamsgewicht als weerstand) en ook het lopen van 3 marathons van Rotterdam, fitnesstrainingen en obstacle runs (o.a. Strongmanrun 21K en Strong Viking).

Sinds mijn 18e begeleid ik mensen:

  • In Fitness met motiveren om in beweging te komen of meer uit de training te halen.
  • Buiten in groepsverband of 1 op 1.
  • Met voeding zodat men de juiste verhouding voedingsstoffen binnenkrijgt waardoor men zich prettiger voelt, beter presteert en meer energie heeft zonder vervelende middagdipjes.

Door mijn sport- en leservaring ben ik in staat motivatie, kennis en succes op een ander over te brengen. Ik heb veel geduld en energie. We zullen er dus alles aan doen om het gestelde doel te bereiken.

over lorenzo gio personal trainer rotterdam alexander

Voldoening

Als ik iemand kan helpen door een gezonde aanpassing te maken in zijn of haar leven dan haal ik daar echt mijn voldoening uit. Mijn motivatie: Alles is mogelijk zolang je er positief in staat.

Certificaten

  • MBO 4 Sport en Bewegen
  • Fitvak A Fitnesstrainer
  • Loopscholing

Werkervaring

  • Fitnessinstructeur
  • Bootcamp/Hardloop Instructeur
  • 1 op 1 begeleiding of in groepsverband

WAAROM GIOSPORT

Altijd positief

Heeft u de oplossing om uw doel te bereiken nog niet gevonden? Ik help u stap voor stap naar uw einddoel. Niets is onmogelijk, blijf ALTIJD POSITIEF.

Afvallen

Blijft het lastig om op een gewicht te komen waar u tevreden mee bent of gaan de laatste kilo’s er niet af? Ik zal u helpen met het behalen van uw doel totdat het gelukt is.

Gezondheid in onderhoud

Zit u niet lekker in uw vel? Heeft u last van middagdipjes of weinig energie? Wilt u gezonder leven? Het gaat om een aanpassing van levensstijl wat stap voor stap dient te gebeuren. Door deze stappen te zetten is uw GEZONDHEID IN ONDERHOUD!

Lichaamsgewicht als weerstand

Ik laat u ervaren wat het eigen lichaam allemaal kan doen door deze als weerstand te gebruiken in uw training. Gegarandeerd betere spierontwikkeling, hogere calorieverbranding in rust, spierconditionele toename en mentaal en fysiek sterker worden.

Alles is winst

Zie alles als een les. Fouten maken is niet erg daar wordt je juist beter van. Daar leer je van. Maak een U-turn. Zo leer je jezelf steeds beter kennen!

Makkelijk? Dan deed iedereen het

Stel u voor dat uw doel behalen heel erg eenvoudig was. Dan zou iedereen het dus heel gemakkelijk vinden. Het is juist een prestatie om iets wat voor u moeilijk is toch te behalen. Ik maak het eenvoudiger voor u. Wat u behaalt is uw beloning.

ERVARINGEN

X