Trainingsimpressies

TRAININGS IMPRESSIES

Bekijk hieronder een paar trainings impressies van trainingen bij Giosport. 

WAAROM GIOSPORT

Altijd positief

Heeft u de oplossing om uw doel te bereiken nog niet gevonden? Ik help u stap voor stap naar uw einddoel. Niets is onmogelijk, blijf ALTIJD POSITIEF.

Afvallen

Blijft het lastig om op een gewicht te komen waar u tevreden mee bent of gaan de laatste kilo’s er niet af? Ik zal u helpen met het behalen van uw doel totdat het gelukt is.

Gezondheid in onderhoud

Zit u niet lekker in uw vel? Heeft u last van middagdipjes of weinig energie? Wilt u gezonder leven? Het gaat om een aanpassing van levensstijl wat stap voor stap dient te gebeuren. Door deze stappen te zetten is uw GEZONDHEID IN ONDERHOUD!

Lichaamsgewicht als weerstand

Ik laat u ervaren wat het eigen lichaam allemaal kan doen door deze als weerstand te gebruiken in uw training. Gegarandeerd betere spierontwikkeling, hogere calorieverbranding in rust, spierconditionele toename en mentaal en fysiek sterker worden.

Alles is winst

Zie alles als een les. Fouten maken is niet erg daar wordt je juist beter van. Daar leer je van. Maak een U-turn. Zo leer je jezelf steeds beter kennen!

Makkelijk? Dan deed iedereen het

Stel u voor dat uw doel behalen heel erg eenvoudig was. Dan zou iedereen het dus heel gemakkelijk vinden. Het is juist een prestatie om iets wat voor u moeilijk is toch te behalen. Ik maak het eenvoudiger voor u. Wat u behaalt is uw beloning.

ERVARINGEN

X